De ce colaborarea cu un broker de credite aduce doar avantaje? 

Deși sună pompos, un broker de credite este un avantaj și nu un cost pentru tine! 

Servicii gratuite

În vreme ce majoritatea brokerilor comisionează clientul pentru serviciile lor, serviciile unui broker de credite sunt gratuite. Plata comisionului e făcută de către bancă. Serviciile de brokeraj de credite sunt gratuite, conform legii, fiind chiar ilegal ca un broker să ceară bani unei persoane fizice pentru găsirea unui credit potrivit. Brokerul de credite e plătit doar la succes, așadar are tot interesul să finalizeze dosarul tău cu succes, cât mai rapid

Circumspecții vor spune că un credit obținut prin broker e mai scump pentru că trebuie să includă comisionul brokerului. Situația nu poate fi mai departe de adevăr. În costurile băncii sunt incluse oricum aceste comisioane, fie că le plătește angajaților și agențiilor sub formă de costuri de funcționare, salarii sau bonificații sau unui broker de credite sub formă de comision de succes. Dacă mai pui la socoteală și celelalte avantaje aduse de colaborarea cu un broker de credite, începi să te întrebi de ce nu ai colabora cu unul. 

Toate ofertele din piață

Free photo businessman feeling stressed while reading problematic financial reports in the officeColaborez cu mai toate băncile din România. Cunosc toate ofertele din piață și te direcționez doar spre cele care ți se potrivesc ție. Prin comparație, pentru a accesa un credit de unul singur ar trebui să aduni oferte din mai multe bănci, pe cont propriu. Uneori, eu voi avea acces chiar la dobânzi preferențiale, necomunicate către publicul larg și te voi putea îndruma spre o ofertă specială a unei anumite bănci.  Cunosc ofertele mai puțin cunoscute și ofertele de care chiar băncile se feresc, căci nu doar o dată am intermediat un credit în bănci în care clientul a fost refuzat cu doar câteva zile mai devreme. 

Zeci de ore de efort prorpiu salvate

Doar pentru a obține toate ofertele de la minim 5 bănci, cu o oră de discuție la fiecare și o oră drumul până la bancă, ai avea nevoie de minim 10 ore. 10 ore care pot însemna una sau două zile de concediu, dacă trebuie să faci aceste drumuri în timpul programului.  Cred însă ca un concediu nu se petrece în bancă. Iar benzina economisită o vei putea folosi pentru a alimenta mașina în timpul concediului. 

Eviți birocrația și amânările, elimin stresul tău

Free photo closeup of a real estate agent giving to a couple keys of their new homeDe asemenea cunosc actele cerute de fiecare bancă. Tu nu mai trebuie să înveți despre legi și construcții. Eu voi intermedia orice document suplimentar cerut de bancă, pentru ca tu să îți vezi de jobul și viața ta și să nu te mai scuzi de la șef pentru că mai trebuie să faci încă un drum la bancă. Te reprezint și suntem în aceeași tabără. Voi discuta direct cu dezvoltatorul sau proprietarul de la care cumperi și voi intermedia tot fluxul de documente. 

Iar cu privire la situații neprevăzute, prin mâna mea trec sute de dosare anual, sunt absolut pregătită să iau asupra mea neprevăzutul din dosarul tău, pentru ca tu să nu simți stresul unei accesări de credit. Doar trebuie să îți găsești proprietatea potrivită și eu mă asigur că te poți muta cât mai repede. 

Dacă te interesează mai multe detalii, urmărește pagina mea pentru toate noutățile. 

Te invit să mă urmărești și pe pagina mea de facebook unde postez de asemenea noutățile. 

Credite foto – Image by Drazen Zigic on Freepik